OKUL İDAREMİZDEN KADROYA GEÇEN ÖĞRETMENLERiMİZE BÜYÜK SÜRPRİZ

Okul idaremiz tarafından kadroya geçen  öğretmenlerimize sürpriz hazırlandı.Tüm idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte pasta keserek öğretmenlerimizin kadroya geçişini kutladık.Okul idaremize bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyor tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum."

- Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Okulumuz, bir ulus bir vatan yaratan, bu kutlu 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü münasebetiyle bir anma programı hazırlamıştır.

01.03.2023 tarihinde İl Mesleki Teknik Şube Müdürü Ferhat Emre ve Bakanlıktan Aydın Yavşancı, Ayla Ünlü okulumuza ziyarette bulundular.

ÖZEL EĞiTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE HİPOTERAPİ (ATLI TERAPİ) DESTEĞİ

Şehit Mustafa Kerpiç Çok Programlı Anadolu Lİsesi özel  eğitim sınıfı öğrencilerimiz hipoterapi eğitimine katıldılar.

Hipoterapi, at üstünde yapılan egzersizler ile beden kaslarını geliştirmeyi hedefleyen başarılı bir tedavi yöntemidir. Öğrencilerimizin her alandaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz eğlenceli anlar yaşadılar. Aynı zamanda da öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel ve duygusal açıdan gelişimlerine katkı sağlandı.

Ock

Öğrencilerimize karne ile birlikte kitap hediyeleri takdim edildi. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

OKULUMUZUN PROJESİ

Çekya' nın başkenti Prag ' ta erasmus +projesini okulumuz öğrencileri  ile birlikte güzel bir şekilde tamamlayıp onlara çok farklı deneyimler kazandırılıp ülkelerine dönmelerini sağladık. Bu projede öğrencilerimiz kendi alanlarında uzman kişiler tarafından eğitilmiş ve bilgilerine bilgi katmıştır. Şehit Mustafa Kerpiç  ÇPAL ailesi olarak amacımız daima ülkeye yararlı faydalı çocuklar yetiştirmektir.

Ock

Okulumuza ait youtube sayfamızı açtık. Takipte kalın ....

Ara

Şanlıurfa Şehit Mustafa Kerpiç ÇPAL Tesisat    Teknolojisi ve iklimlendirme alanı öğretmen ve öğrencileriyle beraber 2021-1-TR01-KA121-VET-000009985 numaralı mesleki eğitim akreditasyonu projesi kapsamında Çekya'nın Prag ilinde bulunan rüzgar panelinde staj süreci gerçekleştirmiştir.

Kas

Okulumuzda eğitimin kalitesini ve veli, öğrenci, öğretmen işbirliğini saglamak için veliler toplantısı gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyet Bayramı Şehit Mustafa Kerpiç Çok Programlı Anadolu Lisesinde coşkuyla kutlandı.

Ekm

Eyyübiye Kaymakamı Sayın Kudret Kurnaz ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir okulumuzu ziyaret ettiler. Sayın Kaymakamımız Kudret Kurnaz öncelikle okul idaresiyle bir toplantı gerçekleştirdi.Sonrasında da öğretmenler odasına ziyarette bulunup okulumuz öğretmenleriyle sohbet ettiler ve onların sorunlarını dinlediler .Dile getirilen sorunlara çözüm aranacağını ifade ettiler.Ardından da okul kütüphanesini ve kantinini ziyaret ettiler.

Ekm

Şehit Mustafa Kerpiç Anadolu Lisesi olarak İkizce Eğitim Kampüsünde ki bütün idareci ve güvenlik personelimizle başarılı bir güvenlik toplantısı gerçekleştirdik.